9 Nis 2011

Berlin Calling


Öncelikle belirtmem gerekiyor ki, müzikal filmlerden hiç hazzetmem. Benim için can sıkıntısından, kahırdan beladan başka bir şey değildir böyle müzikal düttürü filmler. Onları izlediğim, izlemek zorunda kaldığım süre içerisinde sıkım sıkım sıkılırım, sivilcelerim belirir, kafam kaşınır falanıdı filanıdı.

Böylesine bir girişten sonra söz konusu filmin de müzikli, ama sıkıcı olmayan; hatta tarafımca beğenilmiş bir film olduğunu tahayyül etmişsinizdir.

Filmden kısaca bahsetmem gerekirse; çok göz boyamayan samimi bir film olduğunu, muhteşem bir soundtrack albümüne sahip olduğunu, uyuşturucu kafasını en iyi biçimde yansıtan filmlerden olduğunu söyleyebilirim. Ama burada asıl konuşulması gereken filmin başrol oyuncusu ve soundtrack albümünün sahibi Paul
Kalkbrenner. Kendisi, rol yeteneği bana göre hiç de fena olmayan minimalist bir DJ. Bizim Bedük'ü de andırıyor az biraz, e doğal olarak Bedük'ü andırdığına göre Soner Sarıkabadayı'yı da andırıyor.

Sonuçta benim sizlerle paylaşmak istediğim; filmi buradan, soundtrack albümünü de buradan edinebilirsiniz. Albümdeki Mango adlı şarkı Sascha Funke'ye ait. O da Paul abimiz tadında bir DJ, haberiniz ola.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder